Videogetuigenis: zo maakt René zijn huis schimmelvrij!

Heb jij last van schimmels in huis? Dan ben je zeker niet alleen. René merkte enkele maanden na de aankoop van z’n nieuwe woning dat er schimmelvlekken verschenen op z’n muren en plafond. Verschillende experts kwamen langs en hun oordeel was eenduidig. De vochtproblemen in huis werden veroorzaakt door een gebrekkige ventilatie. Met een Life Comfort ventilatiesysteem wist René ondertussen z’n binnenklimaat te verbeteren. De schimmel verdween en dit zonder elke dag zijn hele woning met open raam te moeten verluchten.

Lees Meer

Schimmel in je woning?

Schimmelvorming in je woning? Met een Life Comfort luchtfilter pak je het probleem snel aan zonder grote en structurele verbouwingswerken.

Kamp je in je woning met vochtophopingen, condensvorming en schimmelvlekken? Niet enkel zorgt dit voor een onaangenaam uitzicht en een klef binnenklimaat, het is simpelweg ongezond en kan luchtweginfecties en ademhalingsproblemen veroorzaken. Daarbovenop kunnen langdurige vochtproblemen permanente schade aan je woning veroorzaken. Redenen genoeg dus om deze problemen snel aan te pakken.

Lees Meer

man aan bureau verluchting kantoor

Problemen om je werkplek te ventileren? Met dit compacte, snel te installeren ventilatiesysteem krijgt iedereen zuivere lucht zonder de ramen te openen.

Heeft jouw bedrijf het moeilijk om alle werkruimtes continu goed te ventileren? Zitten je werknemers in relatief kleine ruimtes zonder openklapbare ramen of op plekken waar een open raam vooral overlast creëert door lawaai, koude of vervuilde lucht? Met een Life Comfort luchtfilter kunnen je werknemers in een zuurstofrijk binnenklimaat werken zonder afleiding, comfortverlies… of de ramen te openen.

Lees Meer

Veilig lesgeven zonder ramen te openen met de Life Comfort Luchtfilter

Lesgeven zonder regen, koude of lawaai? Ga voor een aangenaam en veilig klimaat in je klaslokaal met de Life Comfort Luchtfilter

Als school of universiteit wil je er alles aan doen om je leerlingen en studenten veilig te houden. En dat betekent tegenwoordig een constante aanvoer van verse, zuivere lucht voorzien. Maar een hele dag met een open raam lesgeven heeft ook z’n nadelen. ‘s Ochtends kan het best koud zijn, regenvlagen zorgen voor extra problemen en storende geluiden van buitenaf leiden je klasgroep af.

Wil je met gesloten ramen toch een veilig en aangenaam binnenklimaat voor je leerkrachten en leerlingen creëren? Dan is een Life Comfort luchtfilter misschien wel de oplossing voor jouw school.
Lees Meer

Corona zuivere lucht én een knusse warmte in je kapperszaak, het kan dankzij Life Comfort.

De meeste kappers zijn al enkele maanden opnieuw aan de slag, maar met de huidige coronamaatregelen kan je moeilijk spreken van een normale gang van zaken. Om de kans op verspreiding van het virus te verkleinen zie je nu dat veel kapperszaken met de ramen open werken. Dat is echter een voorlopige oplossing, want wat gebeurt er wanneer in het najaar de temperatuur begint te dalen? Moet dan de verwarming extra hoog om toch met open ramen te kunnen werken? De energierekening zal snel oplopen en je zal niet kunnen vermijden dat het tocht.
Lees Meer

Kan je een ventilatie-unit discreet plaatsen in je interieur?

Mensen die op zoek zijn naar een individueel ventilatiesysteem als alternatief voor een duur en robuust centraal systeem, kloppen aan bij Life Comfort. Als snel geraken ze overtuigd van de flexibiliteit, warmterecuperatie en actieve luchtzuivering die een decentrale unit van Life Comfort biedt. Maar één prangende komt steeds terug: zal zo’n ventilatietoestel het interieur niet te hard verstoren?

Lees Meer

Hoe kan je binnen ontsnappen aan pollen?

Is de lente in het land, dan gaan de ramen in huis of op kantoor weer open. Heerlijk genieten voor sommigen, maar niet voor zij die kampen met hooikoorts. Jaar na jaar neemt het aantal mensen met allergie voor boom- en graspollen toe. Met medicatie proberen zij het niezen, de loopneus of branderige ogen te minderen. Maar er is gelukkig ook een praktische oplossing om van je eigen huis een pollen-arme omgeving te maken.
Lees Meer