Voorkom schimmel in huis

Heb je last van schimmel in je leefruimte, badkamer, slaapkamer …? Wil je deze ongemakken tijdig tegengaan of vanaf het begin vermijden? Benieuwd hoe jij dit tegen kan gaan zonder grote verbouwingswerken? Wij geven je enkele tips voor een vocht- en schimmelvrij huis.

Lees Meer

7 tips voor gezonde lucht in huis

Wist je dat de binnenlucht in huis vaak meer vervuild is dan de buitenlucht? Dat voorwerpen en materialen in huis maar ook onze activiteiten en ademhaling stoffen uitstoten die onze lucht vervuilen. En dat ze heel wat gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken? Ontdek hoe je zorgt voor gezonde lucht in huis.

Lees Meer

genieten van gezonde binnenlucht

Ongezonde, muffe lucht in huis? Ontdek de voordelen van gefilterde binnenlucht.

Krijg je vaak hoofdpijn en heb je moeilijkheden om je te concentreren? Wil je je nachtrust verbeteren? Of ben je op zoek naar manieren om allergieën te voorkomen? We zijn allemaal vertrouwd met het principe van “gezonde buitenlucht”. Toch is ook gezonde binnenlucht van cruciaal belang. Een aangenaam binnenklimaat zorgt voor een boost in je gezondheid, je humeur en je productiviteit. Toch is gezonde binnenlucht niet altijd even vanzelfsprekend. Ontdek hoe jij dit kan aanpakken in deze blog.

Lees Meer

Videogetuigenis: zo maakt René zijn huis schimmelvrij!

Heb jij last van schimmels in huis? Dan ben je zeker niet alleen. René merkte enkele maanden na de aankoop van z’n nieuwe woning dat er schimmelvlekken verschenen op z’n muren en plafond. Verschillende experts kwamen langs en hun oordeel was eenduidig. De vochtproblemen in huis werden veroorzaakt door een gebrekkige ventilatie. Met een Life Comfort ventilatiesysteem wist René ondertussen z’n binnenklimaat te verbeteren. De schimmel verdween en dit zonder elke dag zijn hele woning met open raam te moeten verluchten.

Lees Meer

Schimmel in je woning?

Schimmelvorming in je woning? Met een Life Comfort luchtfilter pak je het probleem snel aan zonder grote en structurele verbouwingswerken.

Kamp je in je woning met vochtophopingen, condensvorming en schimmelvlekken? Niet enkel zorgt dit voor een onaangenaam uitzicht en een klef binnenklimaat, het is simpelweg ongezond en kan luchtweginfecties en ademhalingsproblemen veroorzaken. Daarbovenop kunnen langdurige vochtproblemen permanente schade aan je woning veroorzaken. Redenen genoeg dus om deze problemen snel aan te pakken.

Lees Meer