Video: Lieve zei dag tegen vocht dankzij een ventilatie-unit met warmteterugwinning

Lieve Lamotte en haar gezin uit Zonhoven kochten bij Life Comfort een ventilatie-unit om het vochtprobleem in hun huis te verhelpen. Ze vertelt over haar ervaring met Life Comfort en hoe de schimmel en condens verdwenen dankzij dit ventilatiesysteem.

“Ik ben Lieve Lamotte, ik woon al een veertiental jaar in Zonhoven met mijn man en twee kindjes van acht en vijf. We hebben het huis een veertiental jaar geleden gekocht en gaandeweg een beetje verbouwd. Ook nieuwe ramen gestoken, geรฏsoleerd, nieuw dak, noem maar op. Maar eigenlijk bleven we last hebben van een vochtprobleem, een beetje schimmel hier en daar condens op de ramen, ook op de slaapkamers boven.
En dan zijn we verder beginnen zoeken naar oplossingen. We hebben ook regelmatig geprobeerd om de schimmel weg te krijgen met schimmelproducten. We hebben ook geprobeerd om de ramen open te zetten, maar dat bracht allemaal helaas geen soelaas. We zijn beginnen googelen naar oplossingen voor vochtproblemen, ventilatiesysteem en zo verder. En zo zijn we dan bij Life Comfort terechtgekomen. Er zijn nog wel een aantal mensen komen praten hier die dan hun systeem hebben voorgesteld.

We hebben reviews gelezen, maar bij Life Comfort hadden we het beste gevoel. De plaatsing van de unit verliep eigenlijk heel vlot. Ik denk dat dat maar ongeveer een halve dag in beslag heeft genomen. Er is ook heel proper werk geleverd. We hebben daar heel weinig hinder van ondervonden. Veel gemakkelijker dan eender welke verbouwing die hier al gebeurd is. We hebben de toestellen nu ongeveer een tweetal maanden en we merken al een groot verschil qua luchtvochtigheid hier in huis. Ik merk nu al, nu het al wat kouder is geworden, dat we veel beter de temperatuur kunnen behouden en geen warmteverlies meer hebben.

Ervoor begonnen de kinderen rond deze tijd van het jaar al wel te klagen dat het koud was op hun slaapkamers met die ramen open. Dus dat is wel een groot voordeel dat we nu die warmte veel minder gaan verliezen. We zijn heel tevreden van de Life Comfort-units en hoe alles is gegaan. Van eerste gesprek tot installatie tot nadien. Dus ja, ik vind het zeker een aanrader.โ€

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.