VENTILEREN MET RAMEN OP KIEP? NIET ZONDER RISICO'S

Je bent de deur uit en hebt de ramen op kiepstand gezet zodat je huis voldoende kan luchten tijdens je afwezigheid. Stel nu dat je ondertussen inbrekers over de vloer krijgt, dan heb je een groot probleem. Want vele verzekeraars weigeren dan om tussenbeide te komen: die ramen op kiepstand zijn voor hen het bewijs dat je niet zorgzaam hebt gehandeld.

Hoe frustrerend is het niet om na het afsluiten van een extra waarborg diefstal te horen te krijgen dat je geen geld trekt van je verzekeringsmaatschappij? En dat allemaal omdat je zuivere lucht in huis wilde halen met ramen op kiep. Zit er dan niks anders op dan je huis hermetisch af te sluiten en thuis te komen in duffe lucht? Zeker wel!
 

Met de ventilatie-unit van Life Comfort sla je vele vliegen in één klap

  • De unit wordt in je leefruimte geplaatst en voert voortdurend verzadigde binnenlucht af en brengt gezuiverde buitenlucht in je leefruimte.
  • Ramen opzetten om te luchten hoeft niet meer. Dankzij de unit wordt je ruimte verlucht en laat je de warmte niet ontsnappen. De unit gebruikt trouwens heel voordelig de warmte van de verzadigde lucht om de nieuwe op te warmen!
  • Zo kan je je huis met een gerust hart verlaten en als je de pech hebt dieven over de vloer te krijgen, volgen er geen oeverloze discussies met de verzekeraar.
  • Je komt thuis in een gezond huis waar je kan herademen, goed slaapt en veel minder last hebt van allergieën en huisstofmijt!

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.