ONGEZONDE LUCHT OP KANTOOR?

Heb je ook wel eens droge ogen, niesbuien, hoofdpijn of het gevoel dat je geen lucht krijgt op kantoor? Dat komt door de ongezonde lucht die op je werk hangt. Maar wat kan je er aan doen?

De slechte ventilatie, het laagje stof op de kast, de gassen die nieuwe meubels uitscheiden en het stof veroorzaakt door printers en kopieermachines zorgen allemaal voor een ongezonde lucht in je kantoor. Misschien heb je nog niet bij de oorzaak stil gestaan, maar deze vervuilde lucht zorgt ervoor dat je last krijgt van droge ogen, niesbuien, hoofdpijn, concentratieproblemen en vermoeidheid. Nu je de oorzaak van die kwaaltjes weet, waarom zou je nu niets doen om die kleine ruimte waar je je zo vaak bevindt te verbeteren voor je gezondheid? Vaak is een raam openzetten op het werk om deze symptomen te voorkomen ook geen oplossing. Je kantoor heeft geen raam dat open kan of je wordt te hard gehinderd door het binnenkomend lawaai. Bovendien zal dit in de koude wintermaanden alleen maar de stookkosten de hoogte in jagen.

Oplossing

Toch kan je die vervuilde lucht op kantoor op een effectieve manier aanpakken door te kiezen voor een luchtfilter van Life Comfort. Je hoeft geen peperduur ventilatiesysteem te hangen, maar een handige ventilatie-unit die makkelijk geplaatst kan worden op kantoor. De Life Comfort unit zorgt ervoor dat verzadigde lucht zijn weg naar buiten vindt en dat gezuiverde buitenlucht wordt binnen gebracht zonder warmteverlies. Dankzij de constante stroom van zuivere lucht krijg je minder kwaaltjes, en zal de concentratie en productiviteit verhogen. Bovendien is deze luchtfilter de stilste die op de markt te verkrijgen is en daarom uiterst geschikt voor op kantoor. Ook hou je door de extra filters fijn stof en pollen tegen, dat is mooi meegenomen. Je medewerkers en jijzelf zullen je zeer dankbaar zijn!

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.