MAAK VAN JOUW HUIS DE GEZONDSTE PLEK IN VLAANDEREN

“Vlaanderen stikt in fijn stof”

“Fijn stof is de sluipmoordenaar van de moderne wereld”

Helaas duiken zulke krantenkoppen steeds vaker op. De luchtkwaliteit in ons land is dan ook belabberd en de impact op onze gezondheid is groot. Zorg daarom dat je ten minste thuis ontsnapt aan fijn stof. Maak van jouw huis de gezondste plek in Vlaanderen.

Adem zuivere lucht in huis

Fijn stof vergroot de kans op kanker, hartinfarcten en diabetes. Daarnaast kan het je luchtwegen behoorlijk prikkelen en je dagelijks irriteren. Buiten valt er helaas niet te ontsnappen aan luchtvervuiling, maar binnen wel dankzij de luchtreiniger van Life Comfort.

 

Een luchtreiniger van Life Comfort zuivert jouw leefruimte van ongezonde lucht. Niet alleen voert de hoogwaardige unit de verzadigde binnenlucht af -denk aan vocht in de lucht, huisstofmijt, CO2, zeker als je met meerdere mensen of huisdieren samenwoont- het brengt daarnaast gezuiverde buitenlucht terug aan waardoor je een constante en optimale ventilatie bereikt. De krachtige HEPA carbon-filters houden fijn stof, roet en andere onzuiverheden zoals pollen tegen zodat je binnen gezonde lucht inademt.

Investeren in gezondheid

We liggen wakker over onze gezondheid en die van onze kinderen, maar echt kiezen voor concrete oplossingen, dat stellen we soms uit. Je kan je dan afvragen waarom we wel vlot euro’s neertellen voor het onderhoud van onze auto of voor een nieuwe Smartphone? Eigenlijk is de allerbelangrijkste investering uiteindelijk die in onze gezondheid, niet?

Meer weten over onze luchtreiniger met hepa filters?

Heb je interesse in de luchtreiniger van Life Comfort? Wil je graag advies en uitleg van onze adviseurs of wil je graag de prijs kennen van de Life Comfort luchtreiniger en de mogelijke filters? Neem dan snel contact met ons op.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.