CORONA ZUIVERE LUCHT ÉN EEN KNUSSE WARMTE IN JE KAPPERSZAAK? HET KAN DANKZIJ LIFE COMFORT.

De meeste kappers zijn al enkele maanden opnieuw aan de slag, maar met de huidige coronamaatregelen kan je moeilijk spreken van een normale gang van zaken. Om de kans op verspreiding van het virus te verkleinen zie je nu dat veel kapperszaken met de ramen open werken. Dat is echter een voorlopige oplossing, want wat gebeurt er wanneer in het najaar de temperatuur begint te dalen? Moet dan de verwarming extra hoog om toch met open ramen te kunnen werken? De energierekening zal snel oplopen en je zal niet kunnen vermijden dat het tocht.

Gelukkig is er een oplossing: met de Life Comfort luchtfilter zorg je zonder energieverspilling voor zuivere lucht voor je personeel én je klanten.

Geen koude handen, wel schone lucht

Met de ventilatie-unit van Life Comfort garandeer je zuivere lucht in je kapperszaak zonder dat je personeel of klanten in de kou moeten zitten. Ook met de ramen dicht is er aanvoer van zuivere binnenlucht én een aangename omgevingstemperatuur. Veiligheid, zonder dat je moet inbinden op comfort.

De Life Comfort luchtfilter hergebruikt bovendien de warmte van de lucht die wordt afgevoerd om de instromende gefilterde lucht op temperatuur te brengen. Zo gebeurt de luchtreiniging op een zuinige manier, zonder dat temperatuurverschillen in je kapperszaak zal merken.

Snel geplaatste, compacte unit

Grote renovatiewerken die opnieuw de gang van zaken in je kapperszaak verstoren, zijn nu absoluut niet aan de orde. Zoveel is duidelijk. Gelukkig is er voor de plaatsing van een Life Comfort luchtfilter niet veel tijd of ruimte nodig. De compacte afmetingen van de unit (te vergelijken met een grote schoendoos) laten toe om hem zonder breekwerken eender waar op een buitenmuur te installeren. Je kan hierbij de plaatsing zelf in handen nemen of beroep doen op ons gespecialiseerd team.

Ook na corona een meerwaarde

Wanneer de huidige virusdreiging eindelijk voorbij zal zijn, is koffiedik kijken. Maar ook wanneer we terugkeren naar de oude manier van werken, zal de Life Comfort luchtfilter een waardevolle investering blijken. Denk maar aan de stoffen die bij haarbehandelingen vrijkomen in de vorm van sprays of andere producten. In een slecht verluchte ruimte kunnen deze irritaties veroorzaken aan ogen en luchtwegen. Door een goede luchtcirculatie en een constante luchtverversing te voorzien creëer je te allen tijde een gezond en veilig klimaat voor je personeel en klanten.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.