LEVEN IN GEZONDE BINNENLUCHT ZONDER POLLEN EN STOF

Fijn stof, pollen, smog… buiten kunnen we er niet aan ontsnappen, maar binnen wel.

Life Comfort brengt een ventilatie-unit op de markt die de lucht in huis of op het werk voortdurend zuivert. De discrete unit zuigt verzadigde lucht af en zorgt voor een constante toevoer aan verse lucht. De unit kan uitgebreid worden met filters die fijn stof en pollen tegenhouden.

Langdurige kwaaltjes zonder duidelijke oorzaak?

Heel wat mensen hebben kwaaltjes zoals hoesten, hoofdpijn, of een suffig gevoel, waar ze maar niet vanaf geraken. Vaak wonen die mensen in een huis met te weinig ventilatie waardoor het binnen muf ruikt. Gebrek aan luchtcirculatie veroorzaakt schimmel, een toename aan huisstofmijt en een te vochtige atmosfeer en dat heeft sowieso effect op onze gezondheid. Vooral kinderen en zwangere vrouwen zijn extra gevoelig voor een slecht binnenklimaat.
 

Wat met die pollen-allergie?

En dan zijn er ook nog pollen. Vanaf april hangt er heel wat stuifmeel van bomen en grassen in de lucht. Maar liefst één of vijf mensen heeft dan last van niesbuien, betraande ogen, hoesten en hoofdpijn. Buiten valt er aan die vervelende allergie niet te ontsnappen, maar binnen wel. Je kan onze ventilatie-unit uitbreiden met filters die pollen simpelweg tegenhouden. Zo adem je binnen steeds zuivere lucht en kan je ’s nachts terug heerlijk slapen.

Grotere bewustwording rond de gevolgen van fijn stof

Mensen worden zich steeds meer bewust van de gevolgen van fijn stof. Het feit dat vele Vlamingen in de buurt wonen van een drukke verkeersader of industriezone, heeft daar zeker mee te maken. En omdat een ongezond binnenklimaat gelinkt is aan slaapproblemen en langdurige luchtweginfecties bv. bij kinderen, is er nood aan een oplossing. Die is er nu met de Life Comfort ventilatie-unit.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.