KAN JE EEN VENTILATIE-UNIT DISCREET PLAATSEN IN JE INTERIEUR?

Mensen die op zoek zijn naar een individueel ventilatiesysteem als alternatief voor een duur en robuust centraal systeem, kloppen aan bij Life Comfort. Als snel geraken ze overtuigd van de flexibiliteit, warmterecuperatie en actieve luchtzuivering die een decentrale unit van Life Comfort biedt. Maar één prangende komt steeds terug: zal zo’n ventilatietoestel het interieur niet te hard verstoren?

Slimme ventilatie-unit met de grootte van een schoendoos

Een Life Comfort-unit is een decentraal ventilatiesysteem én luchtreiniger in één, die zo gebouwd is dat het toestel amper opvalt in je interieur. Het toestel meet veertig op veertig centimeter. Je kan dit vergelijken met de afmetingen van een grote schoendoos. De unit ventileert via de bovenzijde waardoor het discreet in hoeken of naast meubels kan geplaatst worden.

Discrete ventilatie-unit met grote invloed op binnenklimaat

Samen met onze klanten bepalen we steeds een discrete plek in de leefruimte waar de unit geplaatst wordt. De impact op je interieur blijft dus beperkt en dat terwijl de invloed op je binnenklimaat zeer groot is: geen verzadigde en te vochtige lucht dankzij de voortdurende aanbreng van verse lucht; geen schimmelvorming op muren of plafond en geen pollen en fijn stof dankzij de krachtige, ingebouwde filters.

Wie zich zorgen maakt over de grootte of de impact van een decentraal ventilatiesysteem in zijn of haar leefruimte, heeft dus bij Life Comfort niets te vrezen. Wil je graag meer informatie over de werking en de plaatsing van een Life Comfort-unit, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.