HUIDIGE LEVENSSTIJL VERHOOGT KANS OP ONGEZONDE BUITENLUCHT

Onze grootouders wasten zich met het hele gezin aan een teil of lavabo met een washandje en koud water. Eén keer per week werd er eventueel een heet bad gevuld voor iedereen. Vandaag? Wil elk gezinslid dagelijks onder douche of in bad. Er zijn ook nog de vaatwassers, droogkasten en wasmachines die draaien…Gevolg: veel meer condens in de leefruimtes en dus veel meer kans op verzadigde lucht.

Bibberen na het bad?

Om ongezonde binnenlucht en schimmel te voorkomen is ventileren een absolute must, zeker in huizen die goed (te goed!) geïsoleerd zijn. Je kan de ramen tegen elkaar openzetten, maar die tocht jaagt meteen ook de warmte uit je huis! En daar sta je dan te bibberen na je heerlijke bad.

Moet je dan een volledig peperduur ventilatiesysteem laten plaatsen? Nee, je kan het probleem ook oplossen in de ruimte waar het zich stelt, met de ventilatie-unit van Life Comfort. De unit zorgt voor een constante, geruisloze afvoer van verzadigde lucht en aanvoer van zuivere, gefilterde buitenlucht. Dankzij de warmterecuperatie is die nieuwe lucht ook aangenaam van temperatuur. Zo leef je altijd in een gezond binnenklimaat zonder schimmel en condens. De unit is daarom ideaal om de lucht in je slaapkamer of badkamer te zuiveren. Onze levensstijl omgooien en het koude washandje bovenhalen, hoeft dus helemaal niet. Laat een Life Comfort unit plaatsen en je merkt onmiddellijk het verschil.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.