HOE WERKT DE LIFE COMFORT UNIT? DENNIS LEGT HET UIT IN 60SEC!

Verlies je snel je concentratie? Voel je je vaak prikkelbaar, moe of heb je voortdurend last van hoesten en niezen? Dan is de binnenlucht van je leefruimte of werkplek wellicht de oorzaak van het ongemak. Dennis van Life Comfort legt in 1 minuut uit hoe de Life Comfort unit werkt en hoe die het binnenklimaat gezond maakt!

Een Life Comfort ventilatie-unit is een handig en discreet toestel dat we in uw leef of werkruimte plaatsen en dat altijd tegen een buitenmuur. Eens aangesloten voert de unit continu verzadigde lucht uit uw ruimte af en brengt zuivere, gefilterde lucht bij u binnen. Zo ademt u thuis of op het werk altijd gezonde lucht ook al is dat naast een drukke weg of in de buurt van industrie. Gezonde binnenlucht is ook goed voor de constructie van uw huis of gebouw want condens en schimmel krijgen dankzij die ventilatie geen kans. De Life Comfort unit is de stilste unit die je op de markt kan vinden en daarom zeer gegeerd als oplossing voor bijvoorbeeld slaapkamers, badkamers, of werkruimte zoals een kapperszaak of wachtzaal. Wil je graag weten hoe zo’n unit er uit ziet? Bekijk dan snel de video. Dennis legt het uit in 60 sec!

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.