BINNENLUCHT REINIGEN ÉN VENTILEREN MET ÉÉN TOESTEL, KAN DAT?

Misschien sukkelt u al een tijd met kwaaltjes zoals verstopte neus, vermoeidheid en hoofdpijn? Of misschien hebben de kinderen vaak last van hun luchtwegen? Dan is de kans groot dat u in een huis woont met ongezonde lucht. Fijn stof, pollen of verzadigde of te vochtige lucht bezoedelen de lucht in uw huis en hebben een impact op de gezondheid. Wilt u gezonde lucht in huis? Dan is de Life Comfort-unit een ideale oplossing.

Luchtreiniger en ventilatie-unit in één

Een Life Comfort unit is een luchtreiniger én ventilatie-unit in één.  Dit handige en geruisloze toestel voorziet uw leefruimte continu van zuivere en gefilterde lucht. Het is een ventilatie-unit wat wil zeggen dat het voortdurend verzadigde binnenlucht afvoert en gezonde lucht van buiten aanvoert en dat zonder warmteverlies. Een grote energiebesparende troef dus.

De krachtige hepa carbon filters in de unit houden fijn stof, roetdeeltjes en pollen tegen. Zo reinigt de Life Comfort unit het binnenklimaat van uw huis en zorgt dat u binnen zuivere lucht inademt.  Mensen met allergieën, maar ook zij die meest kwetsbaar zijn voor luchtvervuiling ( kinderen, ouderen en zwangere vrouwen) hebben er veel baat bij. Hebt u interesse in een Life Comfort unit? Wilt u ontdekken hoe de unit uw slaapkamer of leefruimte op een eenvoudige manier van de beste ventilatie en luchtreiniging kan voorzien? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.