GEZONDE LUCHT IN JE KAPPERSZAAK?

Een opluchting voor jezelf én je klanten

Meer dan 50% van de kappers geeft aan gezondheidsproblemen te hebben als gevolg van hun werkomstandigheden. Al te vaak gaat het over zaken als hoesten, droge keel, bronchitis of allergische astma. Het is de bedompte, door allerlei producten verzadigde lucht in haarstudio’s die luchtwegirritaties veroorzaakt.

Hoe zorg je duurzaam voor een gezond binnenklimaat?

Kapperszaken zijn extra gevoelig voor een ongezond binnenklimaat. Het gebruik van sprays, blondeermiddel, ontkleuringsproducten, maar ook rondzwevende haartjes kunnen hoesten, niezen of keelpijn veroorzaken. Dat leidt jammer genoeg tot ziekte en afwezigheden.

Life Comfort brengt een ventilatie-unit op de markt die voortdurend de verzadigde lucht van je kapsalon afvoert en zuivere, gefilterde lucht aanbrengt. De unit is discreet, maakt geen lawaai en gebruikt de warmte van de oude lucht om de zuivere lucht op te warmen. Geen energieverlies dus. De unit kan worden uitgebreid met filters die stof, smog en roet tegenhouden en de irriterende stoffen in je kapsalon wegzuiveren.

Je vertoeft vaak meer dan acht uur per dag in je kapsalon, zorg daarom dat je tijdens die uren gezonde lucht kan ademen zodat je in je vrije tijd niet moet vechten tegen irriterende kwaaltjes.  En je klanten? Die gaan een fris ruikend en zuiver kapsalon dubbel en dik waarderen!

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.