AL DAT AFSTOFFEN! ZO MAAK JE ER KOMAF MEE

Ben jij meerdere keren per week in de weer met stofdoek of plumeau? En zie je na je inspanning tot je grote ergernis, toch weer stof ronddwarrelen in huis? Dan is het tijd voor verandering! Pak het probleem bij de bron aan en vermijd veel stof in huis.

Stof in huis: niet alleen een vuile indruk

Huisstof is een verzamelnaam voor kleine deeltjes in de lucht van je woning. Het bestaat uit pollen, stofvezels, huisstofmijt, roet, vuil van buitenaf, … Dit stof zweeft door de lucht in je huis en tast daardoor de luchtkwaliteit aan. Het verhoogt de kans op het ontwikkelen van astma en allergieën en het kan kwaaltjes veroorzaken zoals niezen, hoesten en verstopte neus. Te veel stof geeft dus niet enkel die vuile indruk waar we ons zo aan ergeren, maar het is ook slecht voor de gezondheid.

Minder stof, minder schoonmaak

Tegenwoordig heb je allerlei nieuwe stofzuigers of poetsgadgets om af te stoffen. Maar het schoonmaken van je huis blijft een hele karwei. Wat als je nu eens stof grotendeels zou kunnen voorkomen op een gemakkelijke manier?

De luchtreiniger van Life Comfort brengt voortdurend gezuiverde lucht in je woning die vrij is van pollen, fijn stof, roetdeeltjes en ander vuil. De discrete, geruisloze unit voert continu vuile en verzadigde binnenlucht af en brengt gezuiverde buitenlucht naar binnen. Dankzij de krachtige hepa en carbon filters, krijg je zo een puur en gezond binnenklimaat in huis. Onmiddellijk gevolg is ook dat de hoeveelheid stof in huis vermindert. Dat maakt dat je minder tijd moet spenderen aan het schoonmaken van je huishouden. Denk maar eens aan wat je met al deze extra tijd zou kunnen doen.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.