AIRCO OP JE SLAAPKMER, VOOR ZE UITVERKOCHT ZIJN? REGEL NU JE ZOMERSE NACHTRUST.

Warmt jouw slaapkamer in de zomer op tot een snikhete sauna? Slaap jij ook slecht(er) door de hitte? Denk je altijd te laat aan een airco kopen, na heel wat slapeloze nachten, wanneer ze reeds overal uitverkocht zijn? Om de rush op aircotoestellen in de zomer voor te zijn, bestel je best tijdig. Ontdek waarom onze monoblock airconditioning de ideale keuze is.

Een koele slaapkamer voor een verkwikkende nachtrust

Onderzoek toont aan dat hoge temperaturen je nachtrust behoorlijk kunnen verstoren. Zo val je moeilijker in slaap, slaap je onrustiger en word je sneller wakker. Je lichaamstemperatuur moet namelijk dalen om in slaap te vallen en te blijven en dat lukt logischerwijs niet wanneer je ligt te zweten en te puffen in je bed.

De juiste slaapkamertemperatuur draagt dus bij aan een goede nachtrust. Maar wat is nu eigenlijk de ideale temperatuur voor je slaapkamer? Dit verschilt van persoon tot persoon maar 18 à 19 graden is een goede indicatie. Met een monoblock airco zorg jij voor een constante perfecte temperatuur.

Verkoeling zonder esthetische waardevermindering

Heel wat airco’s bestaan uit twee delen, een binnenunit en een buitenunit. Deze grote buitenunit is een doorn in het oog van vele mensen en ontsiert de mooie gevel en dan hebben we het nog niet gehad over het storende geluid.

Bij een Life Comfort monoblock wordt er slechts één unit geplaatst en heb je dus geen last van een lelijke buitenunit. Hierdoor gebeurt de installatie volledig binnenshuis. Dankzij twee kleine boringen wordt de aan- en afvoer in no time van lucht voorzien. Twee subtiele luchtroostertjes is het enige dat je op de gevel zal zien. Er komen dus geen grote breekwerken aan te pas waardoor de airco op minder dan 2u geïnstalleerd kan worden. Bovendien zorgt deze eenvoudige plaatsing ook nog eens voor een lagere installatiekost.

De units zelf zijn zeer lichte en compacte toestellen met een strak design, waardoor de airco geen onnodige aandacht trekt in je slaapkamer. Bovendien kunnen ze zowel op hoogte als tegen de grond geplaatst worden, en op elk type buitenmuur.

Stille en energiezuinige verkoeling

Hoe zet je de hitte tijdens warme zomermaanden buitenspel zonder een hoge energiefactuur? De Life Comfort monoblock zorgt voor de nodige verfrissing op je slaapkamer en dit met een minimum aan werkingsgeluid. Bovendien zorgt de energie-efficiënte werking van alle Life Comfort aircosystemen voor een hoog rendement per verbruikte Kilowatt elektriciteit. Uit elke Kilowatt elektriciteit wordt zo veel mogelijk koeling gehaald.

Heb je daarnaast ook zonnepanelen en gaat je opgewekte energie deze zomer anders voor geen geld terug op het net? Met Life Comfort monoblock zet je de warmte van de zon rechtstreeks om in koelte binnenshuis. Zo slaap jij steeds als een roosje, zonder zorgen en zonder puffen en zweten.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.