ADEM GEZONDER TIJDENS YOGA EN MEDITATIE

Yoga zorgt er voor dat mensen gezonder en bewuster gaan leven. Het is de perfecte manier om stress te verminderen in een steeds drukker wordend leven. Naast het aannemen van de juiste houding tijdens je oefeningen is het ook belangrijk om goed te ademen. Maar moet de lucht in je yogaruimte dan ook niet gezuiverd zijn?

Gezonde binnenlucht voor meer energie

Bij yoga is de beheersing van de ademhaling zeer belangrijk. Het is de bedoeling dat er meer zuurstof in het bloed komt zodat er ook meer zuurstof naar de hersenen gaat. Dit zorgt voor een rustgevend gevoel, meer energie en een helderende geest.

Maar vaak is de binnenlucht in een woning of een yogastudio niet optimaal. Vooral tijdens de iets koudere maanden wanneer de verwarming aanstaat is er weinig zuurstof in de ruimte, hangt er een muffe geur en vliegt er veel stof in de ruimte. Bovendien is een raam openzetten niet ideaal wegens het lawaai en de koude.

Luchtreiniger: de ideale yogapartner

Hoe zorg je er dan voor dat je zuivere lucht kan inademen tijdens yoga en meditatie-oefeningen? Life Comfort biedt een compacte en geluidloze luchtreiniger die makkelijk te plaatsen is. De unit brengt steeds gezonde en gefilterde lucht in de ruimte en leidt de vervuilde lucht weer naar buiten. Zo vermijd je dat je tijdens je oefeningen te weinig zuurstof binnenkrijgt en dat je veel stof, smog, roet of pollen inademt. Net zoals je de negatieve energie uit je lichaam en geest gaat halen, voert de ventilatie-unit de ongezonde lucht uit de ruimte naar buiten. Zo kan je optimaal genieten van de lucht om je heen en je ademhalingsoefeningen zo goed mogelijk benutten.

Bereken zelf welke ventilatie-oplossing een antwoord biedt op jouw vochtproblemen.

Onze ventilatie-experten berekenen welke decentrale ventilatie-unit van Meltem een oplossing biedt voor de vochtproblemen in jouw woning of bedrijfsruimte.