In: Schimmelvrij
Je koopt vol enthousiasme een nieuw huis, maar na een tijd blijkt er op vele plaatsen schimmel op te duiken? Dan vrees je voor vochtproblemen, ondermaatse isolatie of verborgen lekken en dus voor hoge kosten om dit probleem op te lossen. Gelukkig is zo’n drastische aanpak vaak helemaal niet nodig.

Schimmel verwijderen én voorkomen

Schimmel duikt vooral op als een huis of ruimte niet goed geventileerd wordt. Vooral in winter, herfst en tijdens natte zomers houden we onze ramen gesloten en raakt de lucht in huis verzadigd door het gebruik van keukentoestellen, door ons zuurstofverbuik en ademvocht. Het is net in die verzadigde lucht dat schimmelsporen goed gedijen en zich verspreiden over het huis.

Een Life Comfort ventilatie-unit is een perfecte oplossing om schimmel te voorkomen en dat zonder veel impact op de constructie van je huis. De handige unit wordt geplaatst in de ruimte waar het probleem zich stelt. De unit voert continu verzadigde lucht af en brengt gezuiverde buitenlucht weer aan zodat het binnenklimaat steeds optimaal is.
De unit doet dit zonder warmteverlies, want dankzij de ingebouwde warmtewisselaar, is de aangevoerde lucht mooi op temperatuur.De Life Comfort unit ventileert dus je leefruimte optimaal én reinigt de lucht zodat je steeds gezonde lucht in adement.

Onze klant René is alvast  enthousiast over onze oplossing. Bekijk snel zijn getuigenis.

Ook nood aan een oplossing tegen schimmel in huis? Neem snel contact met ons op!