Airconditioning zonder buitenunit

Airco die koelt, verwarmt én ventileert?

Altijd de temperatuur die jij wilt, het hele jaar door. Creëer je ideale binnenklimaat met een monoblock airco zonder buitenunit van LifeComfort!

  Een all-in-one monoblock airco in je woning? Ontdek alle voordelen in onze brochure!

  Heel het jaar door de ideale temperatuur in huis!

  De Life Comfort vaste airco zonder buitenunit (monoblock) zorgt ervoor dat je steeds over het perfecte binnenklimaat beschikt.

  null

  Koelen

  Terwijl het kwik buiten stijgt, blijft het binnen heerlijk koel. Deze monoblock airco houdt de hitte makkelijk uit je woonkamer, keuken of slaapkamer met een minimum aan werkingsgeluid en energieverbruik. 
  null

  Verwarmen

  Airconditioning met warmtepomp transporteert warme lucht naar buiten…of naar binnen! Afhankelijk van het model kan je Life Comfort airco unit zorgen voor gezellige bijverwarming.
  null

  Ventileren

  Een Life Comfort airco unit voert overtollige warmte of koude af, maar zuivert tegelijk ook de lucht. In een zuurstofrijk binnenklimaat slaap je beter, heb je minder last van allergieën en kwaaltjes én loop je geen kans op CO2-vergiftiging.

  Waarom kiezen voor een monoblock airco zonder buitenunit?

  Eenvoudige en snelle installatie

  De plaatsing van een airco zonder buitenunit (monoblock) verloopt zeer rechttoe rechtaan. Er wordt slechts één toestel geplaatst en de installatie gebeurt volledig binnenshuis. Door middel van 2 kleine boringen wordt de aan- en afvoer van lucht voorzien. Omdat er geen grote breekwerken vereist zijn kan een Life Comfort airco unit geïnstalleerd worden in minder dan 2u. 

  Strak design, subtiele plaatsing

  De Life Comfort aircosystemen werken zonder buitenunit. Op je gevel is er niet meer te zien dan twee subtiele luchtroosters. De airco units zelf zijn lichte, compacte toestellen, voorzien van een strak design dat geen aandacht zal trekken. Bovendien kunnen ze zowel op hoogte als tegen de grond geplaatst worden, en op elk type buitenmuur.

  Hoog rendement

  Een aangename temperatuur combineren met een aangename energiefactuur? Life Comfort airco units streven naar maximale efficiëntie. Zo wordt uit elke Kilowatt elektriciteit zo veel mogelijk koeling of verwarming gepuurd.

  Meer informatie over jouw potentieel verbruik? Contacteer het Life Comfort team.

  Split, mobiel of monoblock airco?

  Split airco vs monoblock airco

  Estethisch?  Bij de installatie van split airconditioning wordt één apparaat  binnen aan je muur bevestigd en één buiten tegen je gevel. Het gevolg is een complexe installatie en een grote, weinige esthetische unit aan de buitenkant van je woning. Niet bepaald subtiel en bovendien zijn sommige gevels simpelweg niet geschikt voor zo’n installatie.

   

  Bij een Life Comfort monoblock airco wordt maar één unit geplaatst. De installatie vindt volledig binnenshuis plaats en er moeten slechts 2 gaten geboord worden. Aan de buitengevel worden 2 subtiele luchtroosters geplaatst voor de aan- en afvoer van lucht.

   

  Kosten? Door de eenvoudige plaatsing liggen de installatiekosten bij een vaste airco zonder buitenunit lager dan bij een split systeem. Op vlak van energiekosten houden beide systemen gelijke tred. De energie-efficiënte werking van de Life Comfort aircosystemen zorgt voor een hoog rendement per verbruikte Kilowatt elektriciteit.

  Mobiele airco vs monoblock airco

  Een mobiele monoblock airco lijkt misschien een handige manier om je woning te koelen, maar je houdt best rekening met enkele zaken.

   

  Efficiëntie? Bij een mobiele airco moet je de afvoer van warme lucht zelf voorzien. Dat betekent dat je de aangekoppelde afvoerslang naar buiten moet leggen via een raam of deur. Maar hierdoor komt er natuurlijk ook warme lucht naar binnen.

   

  Koelingsvermogen? Mobiele aircosystemen blijven beperkt in hun koelingsvermogen en staan niet bekend om hun efficiënte werking. Als je regelmatig je mobiele airco gebruikt, zal deze op de lange termijn dan ook een grotere kost vormen dan de installatie van een vaste airco zonder buitenunit.

  Een gratis prijsofferte voor de plaatsing van jouw airconditioning?

   Alle Life Comfort aircosystemen beschikken over

   Eenvoudige en snelle installatie

   Ingebouwde elektrische weerstand

   ``No Frost`` systeem

   DC Inverter technologie

   Programmeerbaar via App

   Wat verwacht jij van de airco in je woning?

   In ons assortiment hebben we systemen die zich enkel richten op verkoeling, maar we hebben ook airco’s die bijverwarming kunnen voorzien tijdens de tussenseizoenen. Tenslotte hebben we modellen die als volwaardige verwarming kunnen gebruikt worden in de koude wintermaanden. Afhankelijk van je wensen kunnen we advies geven over het type airco dat het best bij jouw woning past.

   Hoe gaan we te werk?

   1. We bekijken samen de installatie mogelijkheden in je woning
   2. We bespreken jouw verwachtingen en matchen deze met één van de toestellen in ons gamma.
   3. We bezorgen je een vrijblijvende offerte voor de gekozen opstelling.

   Contacteer Life Comfort voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat!

   Heb je nog vragen of wil je een gratis offerte aanvragen?

   Contacteer Life Comfort voor een voorstel op maat!